FSSTV Schedule

Updated on Mon, 03/21/2016 - 4:56pm

Below is a list of FSSTV's general Monday through Saturday programming schedule. This schedule is subject to change and may not precisely reflect actual programming. Sunday's lineup is usually quite different from the schedule below. We will update our schedules to more accurately reflect current programming as time permits.

  • 6:00 am - Shamu TV
  • 6:30 am - NASA Programming
  • 7:00 am - Kids-A-Cookin'
  • 7:15 am - Kids-A-Cookin'
  • 7:30 am - Various 1/2-hour Programs
  • 8:00 am - Kennedy Center Performing Arts
  • 9:00 am - (M,W,F) NASA Connect / (T,Th,Sat) Meet the Author
  • 9:30 am - CNN Student News or Adams 12 Bulletin Board
  • 10:00 am - Block Letters (Handwriting Lessons)
  • 10:30 am - Various 1/2-hour Programs
  • 11:00 am - Kids-A-Cookin'
  • 11:15 am - Kids-A-Cookin'
  • 11:30 am - (M,W,F) Bridging World History; (T,Th,Sat) Shamu TV
  • 12:00 pm - NASA Edge
  • 1:00 pm - Various 1/2-hour Programs
  • 1:30 pm - CNN Student News or Adams 12 Bulletin Board 
  • 2:00 pm - Various 1 hour Programs 
  • 3:00 pm - Mechanical Universe
  • 3:30 pm - Kids-A-Cookin'
  • 3:45 pm - Kids-A-Cookin'
  • 4:00 pm - Various 1/2-hour Programs 
  • 4:30 pm - Various 1/2-hour Programs 
  • 5:00 pm - CNN Student News or Adams 12 Bulletin Board
  • 5:30 pm - Various 1/2-hour Programs 
  • 6:00 pm - Various 1/2-hour Programs 
  • 7:00 pm - Various 1/2-hour Math Programs 
  • 7:30 pm - Various 1/2-hour Programs 
  • 8:00 pm - Various 1 hour Programs (Essential Science or Arts in Every Classroom)
  • 9:00 pm - Various 1/2-hour Programs (Literacy or Learning Classroom)